Cautare

59299 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (6.86 secunde)
Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: ... Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (Bucuresti) Stadion: Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe (capacitate:
De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
"PDL pregateste un nou instrument pentru perfectionarea furtului la alegeri, prin functionari" Proiect de lege controversat promovat de Putere USL anunta ca respinge proiectul de lege prin care senatorii PDL doresc sa elimine obligativitatea ca functionarii publici din posturi de conducere sa isi dea demisia din functie daca vor sa candideze in alegeri.
Nemultumirile PD-L si mai putin ale PSD Constanta si-au dat intalnire, ieri, la Prefectura, pentru gasirea unor solutii amiabile.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
 Doljenii interesati sa lucreze în strainatate pot candida pentru unul dintre locurile vacante din reteaua Eures, pe lânga selectiile de forta de munca organizate de Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM).
 Doljenii interesati sa lucreze în strainatate pot candida pentru unul dintre locurile vacante din reteaua Eures, pe lânga selectiile de forta de munca organizate de Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM).
"Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada? Pentru unii e un personal de poveste, pentru unii o forta politica ce va sa vie. Pentru un nene de la Cotroceni nu e nici una si nici alta.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va prelua in totalitate derularea Programului Sapard si, implicit, personalul institutiei, s-a hotarat recent prin ordonanta de urgenta.
- exodul medicilor, atat cei tineri cat si cei cu experienta, care au fost nevoiti sa aleaga fie posturi in sistemul privat, la care nu au acces toti cetatenii, sau peste hotare - Reducerea dramatica a numarului asistentelor medicale, respectiv a personalului auxiliar, ceea ce in unele cazuri a condus chiar la situatii in care medicii ramasi nu au putut sa isi desfasoare activitatea.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
"Au fost facute modificari de structura, pentru a creste operativitatea in indeplinirea sarcinilor de serviciu a tuturor structurilor organizatorice, pentru a separa foarte clar atributiile unora de ale celorlalti.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
"Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi. ... Saptamana trecuta, au fost 455 de locuri de munca vacante", a declarat Aneta Badulescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj.
Pentru a doua sãptãmanã consecutiv, numãrul locurilor de muncã oferite ºomerilor prin intermediul Agenþiei Judeþene pentru Ocuparea Forþei de Muncã Galaþi se ridicã la 56, fapt care situeazã din nou judeþul nostru pe unul dintre ultimele locuri la nivel naþional.
Garda Financiara Dolj are nevoie de inca zece comisari pentru ca activitatea sa acopere tematicile de control, a afirmat ieri comisarul-sef al institutiei, Dragos Ursulescu.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia. "Asteptam ca Ministerul Internelor si Reformelor Administrative sa aprobe noua organigrama si vom scoate la concurs mai multe posturi pentru localitatile Mangalia si Medgidia.
El mai viseaza sa deschida 10 posturi TV. Bossul OTV a confirmat pentru "Ring" ca telespectatorii vor avea in noul sezon o serie de invitati de seama din lumea politica si mondena.
Pentru ca nu putea fi un raport de 8 la 5, respectandu-se algoritmul, PDL va ceda un loc de secretar PSD si raportul va fi de 7 la 6", a explicat senatorul liberal.
google-analytics.com